"Sakatlık, disiplinsizlik! Her an gol atacak kalite, sezonun özeti gibiydi..."

"Sakatlık, disiplinsizlik! Her an gol atacak kalite, sezonun özeti gibiydi..."

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında Göztepe’ye konuk oldu. Karşılaşma 2-0 konuk ekip Beşiktaş’ın üstünlüğüyle tamamlandı. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü 27’de Cyle Larin, 32’de Josef de Souza kaydetti. Beşiktaş, bu sonuçla puanını 58’e yükseltti. Karşılaşmada 3 tane kırmızı kart çıktı. Siyah-Beyazlılar'da Rosier ve Josef takımını eksik bırakırken Göztepe'de Jahovic kırmızı kart gördü.

Maç sonunda açıklamalar yapan Valerien Ismael şunları söyledi:

"Bu maç sezonun özeti oldu. Sakatlık, disiplinsizlik! Her an gol atacak kalite, sezonun özeti gibiydi. Artık kadro için çok net fikirlerimiz var. Seneye çok fit, disiplinli olacağız. Kalitemiz fark yaratacak. Seneye göstereceğimiz mantaliteyi de bugün gösterdik.

Valentin Rosier'in ikinci sarısı doğru değil. 10 kişi kaldık, 2 gol attık. Oyun başka yere gitti. Zaman zaman vakit geçirmemiz gerekti. Duran toplardan atabilirdik. Emre Bilgin'e teşekkür ederim. Altyapımızın ne kadar düzgün çalıştığını görüyoruz. Kutluyorum.

Bir maçımız daha var ama oyuncularımızı gördük. kararlar alacağız. Sözleşmesi bitenler var, önce buna bakacağız. Gidenlerin yerini dolduracağız. Bizimle aynı yolda yürüyecek, kaliteli, gol atacak oyunculara ihtiyacımız var."