Sakho ile anlaşma tamam!

Sakho ile anlaşma tamam!

Beşiktaş’ın Londra seferi sona erdi. Listedeki isimlerle pazarlıklarını sürdüren Başkan Fikret Orman ve ekibi İstanbul’a döndü.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer döneminde Cenk Tosun’u 22 milyon Euro (103 milyon TL) karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a gönderen Siyah-Beyazlılar, milli futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda 5 gündür Londra’da bulunan Başkan Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner ve hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, yapılan temasların ardından dün İstanbul’a döndü. Yeni forvet konusunda; Diafra Sakho, İslam Slimani ve Wilfried Bony için girişimlerde bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, oyuncuların kulüplerine tekliflerini iletti.

2 isim askıya alındı

Sakho’yla her konuda anlaşma sağlayan ve kulübü West Ham United’la pazarlıklara başlayan Kara Kartal, bu futbolcu için Ada ekibine 3 milyon Euro’luk (13 milyon TL) teklifte bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın; Wilfried Bony için Swansea City’den 20 milyon Euro’luk (93 milyon TL), İslam Slimani için ise Leicester City’den 10 milyon Euro’luk (46.5 milyon TL) geri dönüş alması sebebiyle bu 2 ismi şimdilik askıya alma kararı aldığı bildirildi. Başkan Fikret Orman’ın, yeni forvet konusunda maliyeti düşük tutmak için gerekirse transfer döneminin son günü olan 31 Ocak’a kadar bekleme kararı aldığı öğrenildi.

Gignac aşkı alevlendi!

Siyah-Beyazlılar’ın son 2 sezondur transfer hedefleri arasında yer alan Andre-Pierre Gignac, Kara Kartal’ın radarına tekrar girdi. 32 yaşındaki Fransız futbolcunun menacerler aracılığıyla önerilmesi sonrasında harekete geçen yönetim, oyuncunun kulübü Tigres’e bonservis talebini sordu. 3 milyon Euro’luk (13 milyon TL) geri dönüş alan Kara Kartal, sözleşmesi Haziran ayında sona erecek yıldız için 1 milyon Euro’luk (4.6 milyon TL) öneride bulundu. (Fanatik)

Etiketler :