Salih Uçan'a sürpriz talip!

Salih Uçan'a sürpriz talip!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla hayal kırıklığı yaratan ve yedek kulübesine mahkum kalan Salih Uçan'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı. 28 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak transfer etmek için Süper Lig ekibi girişimlere başladı.

Alanyaspor'dan ayrılarak sezon başında Beşiktaş'ın yolunu tutan Salih Uçan performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Deneyimli oyuncu forma yüzü göremezken, yedek kulübesine mahkum kaldı.

Ara transfer döneminde adı Süper Lig kulüpleriyle anılan Salih Uçan'ın menajeri Ömer Uzun, Skorer'e açıklamalarda bulundu. Transfer iddialarıyla ilgili olarak Uzun, "Şu an kesinlikle oyuncuma ve bana gelen bir teklif yok. Ben Beşiktaş kulübü ile de henüz bir görüşme yapmadım ancak önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağım. Şu an için başka kulüplerle alakalı bir durum söz konusu değil" dedi.

ALANYASPOR DÜĞMEYE BASTI

28 yaşındaki futbolcu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Aytemiz Alanyaspor eski futbolcusunu transfer etmek için girişimlere başladı.

HEDEF KİRALAMAK

Başarılı orta saha oyuncusunun kariyerinin dibe vurduğu dönemde şans verip yeniden yükselişe geçmesini sağlayan Akdeniz temsilcisi, Beşiktaş’ta şans bulamayan futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

ÇAVUŞOĞLU DEVREYE GİRDİ

Birçok Anadolu ekibinin listesinde yer alan ve Kartal’da yolcu listesinde olduğu ifade edilen Salih için Başkan Hasan Çavuşoğlu bizzat devrede. Teknik direktör Farioli’nin de daha önce beraber çalıştığı oyuncuyu çok istediği bildirildi.

KAYSERİSPOR DA İSTİYOR

Özellikle Kayserispor’un da Salih konusunda ısrarcı olduğu ifade edilirken başarılı oyuncunun ise eski takımına dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Salih Uçan, sezon başında bedelsiz olarak bonservisi elinde bir şekilde transfer olduğu Beşiktaş’ta Süper Lig’de sadece 9 kez şans bulabildi.

14 MAÇTA 547 DAKİKA OYNADI

Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 kez fırsat yakaladı. Salih’in bu 14 maçta aldığı süre ise 547 dakikaydı. Gol ya da asist üretemeyen oyuncunun yeni bir sayfa açmak istediği kaydedildi. (Skorer)