Samet Aybaba: "Babel'in attığı golü savunmak için çok çalıştık ama..."

Samet Aybaba: "Babel'in attığı golü savunmak için çok çalıştık ama..."

Beşiktaş Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken ikinci yarı 51. dakikada Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Bursaspor'un filelerini havalandırdı ve takımı öne geçiren golü kaydetti. Bitime 5 dakika Bursaspor, Sakho'nun golü ile duruma eşitlik getirdi ve mücadele 1-1 eşitlikla tamamlandı. 

Karşılaşma sonrası konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. İşimiz çok zor. Dışarıdan eleştirmek çok basit ama içeride çok şeyler var. 1 antrenmana çıkan var, hiç çıkmayan var, gençler var.

İlk yarı girdiğimiz net pozisyonu atsak maç daha farklı olurdu. Her gün bizim için bir kıymet. Babel'in attığı golü savunmak için çok çalıştık ama kaleciye de bakarsınız savunmada 5'te 3 yeni oyuncu var. Burası Türkiye'nin en büyük futbol kentlerinden bir tanesi. Biz keyif verelim, keyif alalım. Milli ara bize çok iyi gelecek. Badji ile Shehu sakat. Biz çok yokluk içinde bir takım işler yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum, çok iyi iş çıkarıyorlar." dedi.

Etiketler :