Samet Aybaba: "VAR sisteminden bizim kadar Beşiktaş da etkilendi"

Samet Aybaba: "VAR sisteminden bizim kadar Beşiktaş da etkilendi"

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray maçı öncesi TRT Spor'un sorularını yanıtladı ve VAR sistemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde son antrenmanda TRT Spor'un sorularını yanıtladı.

"GOL ATINCA HEMEN SEVİNMEYELİM DİYORUZ"

Gol atınca hiçbir şey hissetmiyorum. Bir bekleyelim diyoruz. Futbolumuzda coşku da, üzüntü de anlıktır. Şimdi olmuyor. Gol olunca hakeme bakıyoruz. Arkadaşlarla karar aldık. Önce bir sevinmeyelim. Hakem VAR'da incelemeyi bitirsin. Ondan sonra sevinelim. Gol netleşmeden sevinmeyi kaldırdık. Kötü bir durum. O coşkuya katılmak istiyorsunuz. Pek de güzel bir duygu değil. 4 gol, 2 penaltı 8 haftada. VAR beni bitirdi demiştim. Daha ne olsun?

"VAR SİSTEMİNDEN BEŞİKTAŞ DA ETKİLENDİ"

VAR sisteminden biz etkilendik. Tabi Beşiktaş da etkilendi. Kısa sürede VAR sistemi çok şey götürdü. Adil ve adaletli sistem ortaya çıkacak diye düşündük ama öyle olmadı. Yeniden gözden geçirilme zamanını bilmiyorum. Birisinin çıkıp da VAR'dan vazgeçilmez diye laflar etmesine gerek yok. Doğru neyse onun peşinden koşalım. Bazı ulemalar var. VAR'dan hiç kimse vazgeçiremez diyor ama öyle değil o işler. Doğru neyse ondan vazgeçilmez. (Futbol Arena)

Etiketler :