"Şampiyon gibi..."

"Şampiyon gibi..."

Vatan gazetesi yazarı Gökhan Dinç, dün Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Akhisarspor mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Gökhan Dinç'in yazısı:

SEZONUN ilk haftasında oynanan maçların tamamı izledim. Şampiyonluk yarışının içinde olacak G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş ve Başakşehir arasında sadece Beşiktaş’ın şampiyon gibi oynadığını söylemem lazım. 
 
Kadrosundaki önemli oyuncular Talisca ve Fabri gibi isimleri kaybetmiş olmasına rağmen Beşiktaş, geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Talisca’nın yokluğunu Oğuzhan, Atiba’nın tribünde olmasını Medel kapattı. Necip Uysal ise elinden geldiğinin her zaman en iyisini vermek için sahadaydı, üstelik de Pepe’nin yanında. 
 
ŞENOL hoca sezonun kazanmaya alışan kadrosunu bozmamak konusundaki ısrarını sürdürdü. İstikrardan yana tavrını kullanan Şenol hoca, oyun sistemi olarak da kaldığı yerden devam ediyor. Oyunu oynamak isteyen, topu kendine tutan ve sürekli rakip alana doğru hem koşu yapan hem de topu oraya süren Beşiktaş özellikle maçın ilk 45 dakikasında kendisinden bekleneni verdi. 
 
İKİNCİ yarıya önemli oyuncu değişiklikleri ile başlayan Akhisar’ın oyuna tutunma isteği Necip’in bireysel hatası ile can bulunca deplasman ekibi kendisini oyunun içinde buldu. Ancak Şenol hoca da buna karşılık vermesini bildi. 
 
GECENİN KÖTÜSÜ ZEMİN
 
MAÇIN önemli isimlerine gelince. Oğuzhan, Beşiktaş forması ile tanıştığı ilk günden bu yana zaten sezona iyi başlamadı hiç. UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçlarla dünü kıyasladığımızda siyah ile beyaz gibi fark gördüm. Oğuzhan her geçen hafta biraz daha üzerine koyacaktır. Lens de şaşırtacak kadar oyunu ciddiye aldığı gibi iyi de performans verdi sahaya. Babel, Caner ve Gökhan da iyilerdendi. Ancak bir Medel izledik ki pehpehpeh. Atiba’nın yerine koy asla aratmam, sağ bek oynat oynarım, stoper yap o da benim işim der gibiydi. Nazar boncuğu lazım ona. 
 
KISSADAN hisse, dün gece şampiyon olmak isteyen bir Beşiktaş vardı sahada. Saha diyorum diye aldanmayın bildiğiniz patates tarlasıydı zemin. Gecenin tek kötüsü zemindi. O kadarı da kadı kızında da olur.

Etiketler :