Şampiyon Toronto'nun taraftarları Atiba'yı istiyor!

Şampiyon Toronto'nun taraftarları Atiba'yı istiyor!

Amerika Profesyonel Futbol Ligi (MLS) Final maçında Toronto ile Seattle karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Toronto şampiyon oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş USA Dernek Başkanı Ferruh Zor ve Başkan Yardımcısı Talat Ulutaş, Amerikan Profesyonel Futbol Ligi (MLS) final maçında Beşiktaş fırtınası estirdi. Kanada'nın Toronto şehrinde Toronto FC ile Seattle Sounders takımları arasında oynanan final maçını Toronto 2-0 kazanarak lig sampiyonu oldu. Karşılaşmanın ilk golünü bir dönem Bursaspor formasi giyen Jozy Altidore kaydederken aynı zamanda 'final maçının en değerli oyuncusu' seçildi.

Beşiktaş USA Derneği final maçını izlemek icin Toronto'ya giderek, her iki takım taraftarlarına 50 adet Beşiktaş atkısı ve bayrak hediye etti. Her iki takım taraftarları maçtan önce stat çevresinde ve tribünlerde Beşiktaş bayrakları sallarken, Atiba, Pepe ve Quaresma'nın performansı hakkında bilgi aldılar. Beşiktaş USA Başkanı Ferruh Zor, MLS TV ve İspanyol Telemundo Televizyonu'na MLS final maçı hakkındaki görüşlerinin yanısıra Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı ve kura çekimi konusunda açıklamalar yaptı. Dernek Başkanı Ferruh Zor şunları söyledi: "Başkanımız Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı bir dünya markası yapma ve her yerde taraftarı olan bir kulüp olma vizyonu çerçevesinde sadece Amerika genelinde değil Kanada'da dernek kurma çalışmalarına başladık. MLS şampiyonluk maçından önce her iki takım taraftarına Beşiktaş atkıları ve bayrakları dağıttık. Tüm taraftarlar Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki pozitif futbolundan dolayı tebrik etti." 

TORONTO TARAFTARI ATİBA`YI İSTİYOR

Beşiktaş USA Derneği Baskan Yardımcısı Talat Ulutaş da Toronto halkının hemşehrileri Atiba Hutchinson'a büyük bir ilgi ile bağlı olduklarını, Beşiktaş'taki performansını dikkatle takip ettiklerini ve futbol hayatının son yıllarında da olsa Toronto FC forması ile görmek istediklerini belirtti.

jj.jpeg

(Skorer)

 

Etiketler :