Santos, Vagner Love'ın peşini bırakmıyor! Başkandan açıklama...

Santos, Vagner Love'ın peşini bırakmıyor! Başkandan açıklama...

Vagner Love ile anlaşan ancak Brezilya'da transfer döneminin kapanmasıyla bilikte tecrübeli forveti transfer edemeyen Santos, Love'dan vazgeçmiyor.

Ajans Beşiktaş - Brezilya Ligi takımlarından Santos'un Vagner Love aşkı bitmiyor. Vagner Love'ın kendisi ile anlaşan ancak Beşiktaş ile anlaşamayan ve Brezilya'da transfer döneminin kapanmasıyla transferi gerçekleştiremeyen Santos'ta başkan Jose Carlos Peres, flaş açıklamalarda bulundu.

Brezilya basınına konuşan Peres, bu yıl forvet almayacaklarını ancak seneye Vagner Love'ı bedelsiz olarak transfer etmek istediklerini belirtti.

''VAGNER LOVE PLANLARIMIZ ARASINDA''

Vagner Love hakkında konuşan Jose Carlos Peres, ''2019 yılında çoğu futbolcu boşa çıkacak. Vagner Love hala planlarımız arasında olan bir oyuncu.'' diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki futbolcu, ''Santos Başkanı Jose Carlos Peres'e çabası için teşekkür ederim. Ama Beşiktaş'ın beklenmeyen davranışları yüzünden transfer gerçekleşmedi.'' sözlerini kullanmıştı.

MENAJERİ, BEŞİKTAŞ'I SUÇLAMIŞTI

Vagner Love'ın menajeri Eduardo Ferreira ise ''Beşiktaş Başkanı korkakça yaklaşımda bulundu. Transferde her şey tamamdı ancak bir anda ortadan kayboldu.'' demişti. (Sporx)

Etiketler :