Sarpsborg - Beşiktaş maçı iddaa oranları

Sarpsborg - Beşiktaş maçı iddaa oranları

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci maçında deplasmanda Sarpsborg ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında deplasmanda bugün (29 Kasım Perşembe günü) saat 23:00'de Sarpsborg ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Sarpsborg ile grupta oynadığı ilk maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Maçın iddia oranları şöyle belirlendi:

Sarpsborg: 3.00
Beraberlik: 3.20
Beşiktaş: 1.80

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında Sarpsborg'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, 10 eksikle Norveç'e giti. Siyah-beyazlılarda 7 sakat, 1 kadro dışı, 2 de listede yer almayan oyuncu var. UEFA listesinde isimleri yer almayan Atiba Hutchinson ile formda golcü Güven Yalçın ve kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın yanı sıra tam 7 sakat var. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma, Sarpsborg karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ın Sarpsborg maçının kadrosunda şu isimler yer alıyor: 

"Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Adriano Correia, Necip Uysal, Domagoj Vida, Caner Erkin, Fatih Aksoy, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Erdem Seçgin, Jeremain Lens, Mustafa Pektemek, Cyle Larin, Vagner Love, Erdoğan Kaya, Oğuzhan Akgün, Rıdvan Yılmaz."

Grupta 4 maç sonunda 4 puan toplayan Beşiktaş, son sırada yer alıyor. Lider Genk'in 3 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlılarda hedef Sarpsborg ve Malmö maçlarını kazanarak bir üst tura yükselmek. 

Etiketler :