Sarpsborg maçı biletleri satışa sunuldu!

Sarpsborg maçı biletleri satışa sunuldu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa I Grubu ilk maçında 20 Eylül Perşembe günü saat 19.55’de Vodafone Park’da Norveç temsilcisi Sarpsborg’u ağırlayacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

Karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Bilet satışlarına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir.

Biletimi nereden satın alabilirim?

Biletinizi www.passo.com.tr , Vodafone Park bilet satış gişesi, N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden teslim alabilir ya da akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Kombinemi sezon içerisinde kaç maç transfer etme hakkım var?

Vodafone Park’dan kombinesi olan taraflarımız, 2018 – 2019 futbol sezonu içersinde kombinelerini 6 maçla sınırlı olmak kaydıyla devir etme hakkına sahiplerdir.

Kombine transfer hakkım doldu, ne yapabilirim?

Kombine transfer hakkını dolduran taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombinelerini kulübümüze devir edebilirler.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendirim?

Maça gidemeyecek taraftarlarımız kombinelerini kulübümüze devir edebilir. Devir edilen kombinenin BJK tarafından satılmasının ardından bilet ücretinin %47’si parapuan olarak Passo hesabınıza aktarılacaktır. Biriken parapuanlar bir sonraki sezon kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlamaktadır. Kulübe devir yapılan koltuğun satılması için BJK tarafından satışa sunulan aynı kategori koltuklarını tükenmesi gerekmektedir.

*Kombine koltuğun kulübümüz tarafından satılabilmesi için BJK tarafından satışa sunulan aynı kategorideki koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Gazi / Engelli Tribün bilet talebini nasıl yaparım?

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 16 Eylül Saat 16.00 itibaritle yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

* Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları

1. Kategori 450TL
2. Kategori 425TL
3. Kategori 385TL
4. Kategori 350TL
5. Kategori 330TL
6. Kategori 295TL
7. Kategori 175TL
8. Kategori 165TL
VIP: 1.000TL
1903 A-E: 1.000TL
1903 B-D: 1.100TL
1903 C: 1.250TL

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN