Schürrle'nin transfer ücreti...

Schürrle'nin transfer ücreti...

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan ve Borussia Dortmund'un satış listesine eklediği Andre Schürrle'nin transfer ücreti belirlendi

Ajans Beşiktaş - Almanya takımlardan Borussia Dortmund'un satmak istediği ve Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Andre Schürrle'nin ücreti belli oldu. Bild'in haberine göre, Borussia Dortmund'un satış listesine koyduğu 28 yaşındaki futbolcu için istediği bonservis ücreti 8 milyon Euro. Dortmund, 3 sene önce Wolfsburg'dan 30 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Alman futbolcuyu düşük bir bonservis bedeliyle satmak istemiyor. Bunun yanı sıra oynatmak istemediği bir oyuncu için yüksek maaş ödemekten çekiniyor. 

SCHÜRRLE, DORTMUND'DA 7 MİLYON EURO KAZANIYOR

Schürrle, Dortmund'da vergiler hariç 7 milyon Euro kazanıyor. Kulübüyle 2 yıl daha mukavelesi bulunan Schürrle, takımda kalması halinde 14 milyon Euro'ya mal olacak. Dortmund yönetimi henüz oyuncu için 8 milyon Euro veren bir takım bulamadığından ilerleyen günlerde fiyatın düşeceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'IN DIŞINDA ÇİN VE RUSYA'DAN TEKLİF VAR

Beşiktaş'ın Schürrle'ye olan ilgisinin ciddi boyutta olduğu ancak 8 milyon Euro'ya ulaşmadığı iddia edildi. Kanat oyuncusu için bu teklifi Çin ve Rusya takımlarının verebileceği kaydedildi.

Etiketler :