Seçim sonrası Babel'le sözleşme görüşmesi!

Seçim sonrası Babel'le sözleşme görüşmesi!

Zam isteyen Ryan Babel’in menajeri seçimden sonra İstanbul’a çağrılacak. 3 yıllık yeni sözleşme için şartlar zorlanacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta 1.5 sezon çok başarılı bir performans sergileyen Ryan Babel’in bu sezonki mutsuzluğunu gidermek için yönetim şartları sonuna kadar zorlayacak. Bu sezon sonunda mukavelesi bitecek olan 31 yaşındaki oyuncuya, sezon başında Çin’den 8 milyon euroluk bir teklif gelmişti. Beşiktaş’ın satma isteğine karşılık Çin’e gitmeyi kabul etmeyen Hollandalı yıldız ile, sözleşme uzatmak için yapılan görüşmeler de sonuçsuz kalmıştı. Sezonluk 3.2 milyon euro isteyen Babel’e, Siyah-Beyazlı yönetim şu anki şartlarda yani, 2.1 milyon euroluk ücretle uzatma teklifi yapmıştı.

3 YILLIK ANLAŞMA ÖNERİLECEK

Uzlaşma sağlanamadan masadan kalkan Babel’in ilk 4 haftadaki performansı hem Teknik Direktör Şenol Güneş’i hem de Siyah-Beyazlı yönetimi memnun etmedi. Yönetim ekonomik nedenlerle yaşanan bu sorunu seçimden sonra çözmek istiyor. Hedef Şenol Güneş’in de takımda kalmasını istediği Babel’le 3 yıllık daha sözleşme yapmak ve sezon sonunda bedelsiz şekilde ayrılmasını önlemek. Bu şekilde taraftarın da sevdiği Hollandalı kanat oyuncusunun, kariyerinin sonuna kadar kulüpte kalması sağlanacak.

İMZA ATMAZSA OCAK’TA SATILIR

Seçim döneminin ardından Babel’in menajeri Winny Haatrecht’i İstanbul’a çağırmaya hazırlanan yönetim, yeni bir uzlaşma zemini arıyor. Siyah-Beyazlılar, 2.1 milyon euroluk ücreti 2.5 milyon euroya yükseltmek ve uzlaşma sağlamak niyetinde. Yönetim kesinlikle imza parası ödemeye yanaşmıyor. Başarılı oyuncunun 3.2 milyon euroluk ücret talebinde ısrar etmesi halinde ise yöneticiler Ocak’ta oyuncunun satışı için gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. (Akşam)

Etiketler :