SEÇİME DOĞRU | 4 Başkan adayının açıklamaları

SEÇİME DOĞRU | 4 Başkan adayının açıklamaları

Beşiktaş'ta başkanlık seçimleri öncesinde 250 imzayı toplayarak adaylık başvurusu yapan isimler belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Başvurunun son gününde Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal adaylıklarını resmen açıkladılar. İşte Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal ile Hürser TekinOktay'ın avukatının adaylıkla ilgili açıklamaları:

SERDAL ADALI: "ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM"

"Aday olacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah camiamız için hayırlı olur. Camianın bu dönemde neye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Umarım seviyeli ve hayırlı bir seçim olur"

AHMET NUR ÇEBİ: "BEŞİKTAŞ VE TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN"

"Kısa bir zaman içerisinde hazırlanmaya gayret ettik. Arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve başvurumuzu yaptık. Camiamıza ve Türk sporuna hayırlı olsun. Adayların bu süreçte nezaketi elden bırakmamalarını temenni ediyorum. Tüm aday arkadaşlara da başarılar diliyorum."

İSMAİL ÜNAL: "CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"

"1984 yılında beni Süleyman Seba ile tanıştıran Tahsin Akıncı ile birlikte başvuru yapmaya geldim. Biz bu yaşımıza kadar Süleyman Seba okuluna giden öğrenciler olarak tanınırız. Önemli olan Beşiktaş ve tüm Beşiktaşlılardır. Gönül, bizim kalbimizdeki siyah beyaz ve kara kartaldır. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız."

AKER ÇITAK: "BEŞİKTAŞ BU ZOR GÜNLERDEN KURTULMAYI BİLECEKTİR"

Başkan adayı Hürser Tekinoktay'ın Avukatı Aker Çıtak ise, "Başkan adayımız Hürser Tekinoktay'ın adaylığı tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Beşiktaş camiası bu zor günlerden kurtulmayı bilecektir. Beşiktaş içinden çok yürekli başkanlar çıkarmıştır. Kim başkan olursa olsun Beşiktaş'ı bu sorunlu zamanlarından çıkarmayı bilecektir." dedi.