Seçime doğru... "Demirören ve Fikret Orman'ın kimi destekleyeceği önemli"

Seçime doğru... "Demirören ve Fikret Orman'ın kimi destekleyeceği önemli"

Fatih Altaylı ve Serkan Reçber, Habertürk TV'de spor gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.

Ajans Beşiktaş - Fatih Altaylı, Habertürk TV'de Hande Sarıoğlu'nun moderatörlüğünde Serkan Reçber ve Emin Çağlar'ın da yorumlarıyla katıldığı Spor Saati adlı programda açıklamalar yaptı.

BEŞİKTAŞ SEÇİME GİDİYOR | "YARIŞ ADALI VE ÇEBİ ARASINDA GEÇER"

Beşiktaş'ta yaklaşan başkanlık üzerine konuşan Fatih Altaylı, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın saha dışında beraber olmasını ilk söyleyen benim. Ali Koç'un söylemleri öylesine saha dışına çıkan söylemler ki, inandırıcılığı kalmıyor. Fatih Terim'in Milli Takımdan tazminat alması benim çok ağrıma gittiğini ilk söyleyen benim. Ali Koç'un saha dışında beraberlik, dayanışma doğrudur. Biz Galatasaray olarak 2001 senesinde Fenerbahçe'nin formasını pazarladık. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım vardı. O zaman fanatikleşmemişti." derken Serkan Reçber de şunları söyledi:

"Beşiktaş'ta 4 aday var. Ben o adayların iki olduğunu düşünüyorum. İsmail Bey'in mutlaka Serdal Adalı'nın yönetiminde olacağını düşünüyorum. Ahmet Nur Çebi ile Serdal Adalı arasında olur. Yıldırım Demirören'in kimi destekleyeceği, Fikret Orman'ın kimi destekleyeceği bir etken olduğu söylenir. Delege her zamanki gibi belirleyici olacak.

Artık blok oy dediğimizden ziyade delegelerin de çok bilinçli olması gerektiğini, Beşiktaş'ın menfaatlerini hedeflenen seviyeye kimin getireceğini iradeleriyle karar vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Proje anlatmaları gerektiğini düşünüyorum." (HT Spor)

Etiketler :