SEÇİME DOĞRU | Hürser Tekinoktay'ın listesi belli oldu

SEÇİME DOĞRU | Hürser Tekinoktay'ın listesi belli oldu

Adaylardan listesini ilk teslim eden isim Hürser Tekinoktay oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal adaylıklarını açıklamış ve 10 Ekim'de geçici yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etmişti. Bugün saat 17.00'ye kadar listelerde değişiklik yapma hakkı olan ve kesinleşmiş listelerini teslim etmek zorunda olan adaylardan İsmail Ünal, liste teslimine 1 saat kala adaylıktan çekilirken, listesini ilk veren isim Hürser Tekinoktay oldu.

Tekinoktay'ın kesinleşmiş yönetim kurulu listesini Aker Çıtak, Divan Kurulu 2. Başkanı Fethi Hinginar'a teslim etti. Liste teslimi sırasında açıklamada bulunan Çıtak, "Bütün adayları 20 Ekim'de oy kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

Hürser Tekinoktay'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

1. TAMER MERT Sicil Üye No: 23385
Üst Düzey Banka ve Leasing Yöneticisi 1965 doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu. Farklı banka ve banka finansal iştiraklerinde yirmibeş yılı aşkın süre yönetici konumlarda ve yönetim kurullarında görev aldı. Bankacılık kariyerinin yanı sıra gerek Leasing ve gerekse Bireysel Emeklilik sektörlerinin gelişimlerine katkıları oldu. Evli ve 1 kız çocuğu babası. İngilizce bilmekte.

2. Doç. Dr. EMRE ESEN Sicil Üye No: 23200
1977 yılında Ayvalık’ta doğmuştur. Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk kürsüsünde profesör olarak görev yapmakta ve başta Milletlerarası Özel Hukuk olmak üzere, Vatandaşlık Hukuku, Yabancılar Hukuku ve Milletlerarası Tahkim konularında lisans, yüksek lisans ve doktora dersleri vermektedir. Alanıyla ilgili olarak Türkçe ve İngilizce dillerinde yayımlanmış çok sayıda kitap ve makalesi bulunan Esen; Fakülte Kurulu üyeliği ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini de yürüttüğü İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde halen Dekan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 2015 yılından beri İstanbul Tahkim Merkezi Danışma Kurulu üyeliğini yürüten Esen, bir dönem TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu hakem listesinde yer alarak Spor Hukuku uyuşmazlıklarının çözümüyle de iştigal etmiştir. Unico Sigorta A.Ş. yönetim kurulu üyesidir. Evlidir ve iki kız çocuğu bulunmaktadır.

3. TEMUÇİN TÜZECAN Sicil Üye No: 26374
Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. BBC Türkçe ve Reuters TV’de muhabirlik ik ve editörlük yaptı. Milliyet Gazetesi’nde Londra Temsilciliği ve Dış Haber Şefliği görevlerini yürüttü. Kanal D ve Star Haber’de Haber Müdürlüğü yaptı. Gazetecilik ardından kurumsal hayata geçti. Philip Morris / Sabancı ve Coca-Cola’da Kurumsal İletişim Müdürü, Japanese Tobacco International, Hürriyet Gazetesi ve Doğan Holding’de Başkan Yardımcısı oldu. Bu dönemde Hürriyet Gazetesi’ndeki Orsa Köşesi’nde yelken yazıları yazdı, Okur Temsilciliği yaptı. Çalışma hayatı boyunca, önce gazetecilik ardından da ağırlıklı olarak, iletişim, marka yönetimi ve pazarlama konularında çalıştı. İngilizce bilir. Evli, iki kız çocuk babasıdır.

4. EMİR TAMER Sicil Üye No: 9455
1976 senesinde İstanbul’da doğdu. Üniversite öğrenimini 1999 senesinde The George Washington Unuversity’den Uluslararası İşletme bölümünden mezun olarak tamamladı. Amerika’nın en büyük Atık Enerji şirketlerinden ogden CORP’ta Finansal Analist olarak görev yaptı. 2003 senesinde Washington DC’de The American University’den Ekonomi Master diplomasını aldı. Amerika ve Türkiye’de enerji, medya ve reklam sektöründe çeşitli görevleri tamamlayan Tamer, Doğan Holding şirketlerinden Doğan Burda’da Dijital İş Geliştirme Dijital İçerik Pazarlama bölümünden sorumlu yönetici olarak görev yapmaktadır. Lisanslı yüzücü olarak aktif spor hayatına devam eden Emir Tamer evlidir.

5. MEHMET BİLAL ÖZOKUR Sicil Üye No: 21050
28.06.1959 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ ta doğdu. İlk, orta, lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1982 yılında Hava Harp Okulun’ dan mezun oldu. Hava Kuvvetlerinde Uçuş-Harekat analiz ve planlama alanlarında ve çeşitli komuta kademelerinde görevlerde bulunduktan sonra 2005 yılında Hava Kuvvetleri İstanbul Cevizli Özel Eğitim Merkezi Komutanı olarak atanmıştır. Son olarak İstanbul’daki Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ na bağlı sosyal tesislerde 1 yıl komutanlık yaptıktan sonra 2012 yılında emekli olmuştur. Halen büyük bir sitenin 4 yıldır yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve bir kız ve bir erkek çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

6. ERCAN OZAN Sicil Üye No: 7600
İş adamı. 1960 doğumlu. Eski Beşiktaş JK Özkaynak düzeni ve Serpil Hamdi Tüzün dönemi Milli Takım futbolcusu ve aynı dönemde A Takımına çıkan ilk futbolculardan. Gümrük Müşariliği Şirket Sahibi, 1 çocuk babası.

7. LEVON KAMER DÖKMECİYAN Sicil Üye No: 30629
İş adamı. Lisanslı ürünlere sahip Altıntaç Turizm ve kuyumculuk LTD ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı. 1964, İstanbul doğumlu. Özel Moda Koleji ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Bölümü mezunu. Kısa süreli kimya sektör deneyiminden sonra üçüncü kuşak kapalıçarşılı olarak babadan devraldığı kuyumculuk mesleğinde ilerledi. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüten kurumlarda ve vakıflarda uzun yıllar yöneticilik yaptı. Hobileri arasında denizcilik ve spor faaliyetleri ön sıralarda yer almaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

8. ERSAN AKSOYLU Sicil Üye No: 4448
1949 yılında Erzurum’un Oltu İlçesi’nde doğdu. Asker bir babanın ve Türkiye’nin ilk kadın binicilerinden olan annenin çocuğudur. İlk ve ortaokul eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra lise eğitimi Erzincan’da aldı. 1976 yılında İ.D.M.M.A (İstanbul Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi Yıldız) kimya bölümünden mezun oldu. 1971 yılından 2003 yılına kadar 32 yıl boyunca Atatürk Hava Limanı’nda çalıştı ve aynı yıl emekli oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Aksoylu, gençlik yıllarında 8 yılı profesyonel olmak üzere Ankara Demirspor (1. ve 2. ligdeyken) ve 4-5 kulüpte kiralık olarak futbol oynadı. 27 defa Genç Amatör ve Ümit Milli olan Aksoylu, gümüş madalya sahibidir. Asker çocuğu olduğu için İstanbul Beyazıt’ta bulunan Milli Savunma Bakanlığı yurdunda kaldı. Burada kalanların kurduğu 12.400 üniversite mezunu üyesi olan Taç-Der (Türkiye Asker Çocukları Derneği) yönetiminde Genel Başkanlığını ve Genel Sekreterliğini yapmaktadır. 2003 yılından bu yana merkezi Niğde’de bulunan Mikronize-Kalsit üreticisi firmanın Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca 4,5 yıl Yalçın karadeniz başkanlığındaki divan kurulunda bulundu bunun son 1.5 yılında genel sekreterlik görevinde bulundu.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

9. AKER ÇITAK Sicil Üye No: 21436
Hukuk Bürosu Kurucusu, Avukat. 1982 İstanbul doğumlu. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Eski Beşiktaş JK Özkaynak düzeni futbolcusu. Hukuk & Danışmanlık Bürosu kurucusudur. Yüzme ve masa tenisi sporlarında da dereceleri mevcuttur. İngilizce bilmektedir.

10. MURAT GUCİ GEÇGİL Sicil Üye No: 13463
İş adamı. 1959 İstanbul doğumlu. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu. Moda Spor Genel Kurul Üyesi – Eski Genel Kaptan ve 2. Başkan, İstanbul Yelken Klubü- Genel Kurul Üyesi- Yelken Sporcusu, Abhaz Derneği Genel Kurul Üyesi.DTO (Deniz Ticaret Odası) Meslek Kmite Başkan Yardımcısı ve Denizcilik alanında faaliyet gösteren gemi tedarik firması sahibi.

11. MEHMET TERZİ Sicil Üye No: 25294
Kamu görevlisi. 1976, İstanbul doğumlu. Meslek Lisesi mezunu olup halen Ankara Üniversite’sinde kamu hizmetine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

12. ÇAĞRI GÖKSEL Sicil Üye No: 21647
1983 İstanbul doğumlu. Ankara Gazi Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamlayan Çağrı Göksel, Yüksek Lisansını Bahçeşehir Üniversitesi (MBA) programında bitirmiştir. Yüksek Lisans Projesini ‘3 Büyüklerde (Beşiktaş-Fenerbahçe-Galatasaray) Pazarlama Stratejilerinin Karşılaştırması’ üzerine yapmıştır. Çalışma hayatına Korozo Ambalaj’da üretim mühendisi olarak başlamış, 2010’dan beri ise Enerji Sektöründe uluslararası bir firmada Doğal Gaz Ticareti ile uğraşmaktadır. Forza Beşiktaş, Unibjk, Önce Beşiktaş gibi gruplarda aktif rol almış olup 2010 yılından beri kulübümüz kongre üyesidir. Evli ve bir Kartal babasıdır, ileri derecede İngilizce bilmektedir.

13. TUNGA FİŞEKÇİOĞLU Sicil Üye No: 6496
1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. İşletme mezunu olup İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk sahibidir. Savunam ve güvenlik sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış halen de bu sektörde danışmanlık yapmaktadır. 1989 yılında BJK kongre üyesi olan Fişekçioğlu 2016 yılından beri Divan Kurulu üyesidir.