Şekerbank kredi erteleme var mı? Şekerbank kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

Şekerbank kredi erteleme var mı? Şekerbank kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

Virüs salgını sonrası Şekerbank kredi erteleme kararı aldı mı? Şekerbank'ta kredi erteleme var mı? Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Şekerbank kredi ne kadar ertelendi, Şekerbank hangi krediler ertelendi, bireysel ihtiyaç kredisi ertelendi mi, Şekerbank kredi erteleme geldi mi, Şekerbank konut kredisi ertelendi mi, Şekerbank taşıt kredisi ertelendi mi, Şekerbank kredi kartı borçları ertelendi mi? gibi sorular internet ortamında çokca aratılmaya başlandı. 

Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Şekerbank'dan bu yönde bir açıklama var. Kamu bankalarından (Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank) sonra özel bankalardan ilk önce Akbank düğmeye bastı ve müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladıkları destek paketlerini devreye aldı. Şekerbank'tan bir destek paketi açıklaması geldi.

Şekerbank Covid-19 salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının mevcut kredi ve kredi kartı ödemelerini Haziran ayına kadar öteleyeceğini açıkladı.

Şekerbank açıklamasında, KOBİ’lere, mevcut istihdamın korunması koşuluyla ek krodi olanağı sunulacağını belirtildi.

Şekerbank’ın hazırladığı finansal pakette yer alan destekler şöyle:

"Sağlık sektöründe ücretli olarak çalışanların; mevcut bireysel kredi ve kredi kartı borçları talep etmeleri halinde Haziran ayına kadar ötelenecek.

"Zorunlu ödemelerini karşılamak üzere mevcut kredili mevduat hesap limitlerinin, talep olması halinde yüzde 20’ye kadar artırılması imkânı sağlanacak.

"Şekerbank müşterileri internet şubesi ve mobil şube üzerinden yapacağı EFT ve havale işlemlerini 30 Nisan tarihine kadar ücretsiz gerçekleştirebilecek.

"Bireysel müşterilerin kredi kartı ve kredili mevduat hesap limitlerinde, ihtiyaç duymaları halinde kullanmalarını sağlamak üzere proaktif limit artış çalışması yapılacak.

Şekerbank, 23 Mart tarihinden itibaren şubelerindeki çalışma saatlerini de 12.00 – 17.00 arasında olacak şekilde düzenledi.

ŞEKERBANK MAAŞ PROMOSYON ÖDEMELERİ YENİLENDİ

Şekerbank emekli maaşını bünyesine taşıyacak oaln emekli vatandaşlara standart promosyon ödemesinin yanında ek ödemeler yapacağını açıkladı. Çeşitli bankacılık işlemlerinin kullanılması koşulu ile sağlanacak olan bu promosyon ödemesinde yapılacak ödeme tutarı ise şu şekilde; "750 TL’ye varan ana promosyon tutarına ek olarak iki adet otomatik ödeme talimatına ilave 150 TL, Emekli tanıdıklarını Şekerbank’a yönlendiren müşterilerimize  yönlendirdikleri emekli başına 150 TL, Kredi kartı ile yapılan 1.000-TL alışverişe 200 –TL Bonus olmak üzere toplamda 1.200 TL kazanma imkanı."

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ

Şekerbank promsoyon ödemesinin yanında bünyesinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara özel faiz oranı sağlayacağını duyurdu. Vade sayısına göre değişen bu kredi imkanında faiz oranları yüzde 0.95'ten başlıyor.  Şekerbank 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerine yüzde 0.95 faiz oranıyla kredi imkanu sunuyor. Eğer vade sayısı 24 ay olursa yüzde 0.99, 36 ay olursa yüzde 1.09 ve 48 ay ve üstü olursa yüzde 1.19 faiz uyguluyor.