Sekiz hafta gençlerle

Sekiz hafta gençlerle

Beşiktaş’ın hocası kalan haftaları sezon öncesi hazırlık kampı gibi değerlendirecek. Tecrübeli çalıştırıcı gençlere şans vermeyi planlıyor

Ajans Beşiktaş - Süper Lig maçları 12 Haziran’da kaldığı yerden devam etmesine karar verilirken, Beşiktaş’ta bu dönem, gelecek sezona hazırlık kapsamında değerlendirilecek. Siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Sergen Yalçın, kalan haftalarda bu sezon çok az forma giyen ya da süre alamayan isimlere şans vermeyi planlıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ile bu konuda bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli çalıştırıcı “Elimizde potansiyeli yüksek oyuncular var. Bu dönem hem gençler, hem de bizim için bir fırsat” dedi. Başkan Çebi’nin de bu konuda aynı görüşte olduğu ve Sergen Hoca’ya destek verdiği belirtildi. 

Yeni omurga 

Yalçın’ın kalan haftalarda en çok forma vermeyi istediği isimler ise şöyle: Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Erdoğan Kaya, Kartal Yılmaz ve Dorukhan Toköz. Karius ile yolların ayrılmasından sonra Sergen Yalçın’ın kaleyi Ersin Destanoğlu’na devretmeyi istediği öğrenildi. Stoperde ise bu sezon sürekli sakatlanan Ruiz ve Roco yerine 18 yaşındaki Erdoğan Kaya’nın şans bulması bekleniyor. Sol bekte ise Caner’in yerine Rıdvan Yılmaz forma giyecek. Sözleşmesi bitecek olan Elneny ve ücretine zam isteyen Atiba da yerini Dorukhan ile Kartal Yılmaz’a bırakacak. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)