Şenol Güneş 11'ini belirledi!

Şenol Güneş 11'ini belirledi!

Milli ara öncesinde derbiye konsantre olan Beşiktaş'ta tek hedef, Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılabilmek.

Ajans Beşiktaş - Kendi saha ve seyircisi önünde galip gelebilmenin planlarını yapan teknik direktör Şenol Güneş, cezalı futbolcular Atiba, Oğuzhan ve Quaresma'yı derbide oynatamayacak.

Yıldız futbolcu Adriano'nun sakatlığının geçmesi durumunda sağ bekte ona görev verecek deneyimli çalıştırıcının diğer alternatifi ise Necip Uysal olacak. Stoperde ise Pepe-Tosic ikilisini görevlendirecek Güneş, sol bekte Caner Erkin'e şans verecek.

Defansif orta sahada zorunlu olarak Medel ve Tolgay oynayacak. Sezon başından beri ilk kez yan yana oynayacak bu ikiliyle Şenol Güneş özel olarak görüşerek dikkatli olmaları konusunda uyaracak. Sol kanatta Babel, sağ kanatta ise sezon başından beri istediği formu yakalamakta zorlanan Lens'in oynaması bekleniyor. Forvette ise son haftaların formda ismi Cenk Tosun'un oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son haftalarda Trabzonspor'un ortaya koyduğu performansın oyuncularını yanıltmamasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, milli ara öncesindeki son maçta puan kaybı istemiyor. (Bein Sports)

Etiketler :