Şenol Güneş: "3 maçı kazan ve bekle"

Şenol Güneş: "3 maçı kazan ve bekle"

Galatasaray yenilgisiyle zirve yolunda ağır yara alan Beşiktaş’ta ümitler tükenmedi. Son 3 maçtan zaferle ayrılmanın planlarını yapan Siyah- Beyazlılar’da Güneş, “Biz kalan 3 maçımızı da kazanalım, sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Ajans Beşiktaş - Ligin ikinci yarısında üst üste 6 maçını kazandıktan sonra bir anda şampiyonluk yarışının içerisine giren Beşiktaş’ta moraller, Galatasaray deplasmanında alınan yenilgi sonrası bozulmuştu. Siyah-Beyazlılar, 63’er puanı bulunan Galatasaray ve takipçisi Başakşehir’in 4 puan arkasında üçüncü sırada kaldı.

Ancak her şeye rağmen son ana kadar mücadeleyi bırakmamak isteyen Kara Kartal, ligde kalan 3 karşılaşmasından da galibiyetle ayrılıp, şampiyon olamasa bile sezonu ikinci sırada tamamlamanın planlarını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, kulüple yollarını ayırırken takımı Devler Ligi potasının içinde bırakmak istiyor.

Güneş motive ediyor

Bu yönde de oyuncularını motive etmeye çalışan Şenol Güneş, sırasıyla Alanya, Trabzonspor (d) ve son olarak da Kasımpaşa engellerini 3 puanla aşarak, iki hedeften birine ulaşmanın hayallerini kuruyor. Yönetim de, zaten mali anlamda sıkıntı çeken kulübün bu sayede ek gelir elde etmesini umut ediyor. Taraftarlardan da son ana kadar takıma destek verilmesi isteniyor. (Fanatik)