Şenol Güneş 9 ismi belirledi, 2'si için kararsız!

Şenol Güneş 9 ismi belirledi, 2'si için kararsız!

Şenol Güneş ilk 11 için 9 ismi belirledi, forvet ve sol açık için kararını bugüne bıraktı.

Fenerbahçe ile bugün zorlu bir sınava çıkacak olan ligin namağlubu Beşiktaş’ta ilk 11’den 9 isim belli olurken, kalan ikisi teknik direktör Şenol Güneş’in kafasını karıştırdı. Güneş, forvet ve sol kanattaki alternatiflerini tek tek denedi.

Futbolcularla özel bir görüşme yapan teknik direktör Şenol Güneş, bugünkü maça bir derbiden çok, o hafta kazanılması gereken bir maç olarak bakmalarını söylediği ortaya çıktı.

Savunmada Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Adriano’yu oynatacak olan siyah-beyazlı teknik adam, bu oyunculara bireysel hatalar konusunda ikazda bulunurken, kaleci Fabri’den de riskli hareketler yapmamasını istedi.
 
Ricardo Quaresma’yı değişmeli olarak her iki kanatta oynatan siyah - beyazlı teknik adam, Portekizli oyuncuya ise “Derbide de kanatları değişmeli olarak kullan. İçeride müsait durumda arkadaşın varsa, şut çekmek yerine pas vermelisin” uyarılarda bulundu.

Güneş, son maçlarda çok iyi bir performans sergileyen Cenk Tosun ile Aboubakar arasında kararını henüz vermedi.

Taktik antrenmanlarında bu iki oyuncuyu sırayla ilk on birde oynatan siyah-beyazlı ekibin hocası, forvet konusunda adeta renk vermedi. Sol kanat konusunda da net bir tercih yapmayan Şenol Güneş, Kerim ya da Olcay  ikilisinden birini bu bölgede oynatacak. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)