Şenol Güneş: "Adem Ljajic önemli bir oyuncu"

Şenol Güneş: "Adem Ljajic önemli bir oyuncu"

Beşiktaş Vodafone Park'ta Malatyaspor'u ağırlıyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 5. Hafta mücadelesinde, 7 puan 2 averaj ile 7. sırada yer alan Beşiktaş, 7 puan 2 averaj ile 8. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. 41.903 kişi kapasiteli Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Maç beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Müsabaka öncesi konuşan Şenol Güneş, "Milli takım araları bizim gibi takımlara kısmen yararlı, kısmen yararsız oluyor. Kalanların motivasyonlarında düşüş oluyor. Zihinsel dinlenme için yararlı olabiliyor. Takım kadromuz, her takıma karşı oynayabilecek bir kadro.

Gol atma teşebbüsünden çok, gol yememeyi düşünen bir takım Malatya. Biz bunu biliyoruz, kendi oyunumuzu oynayıp kazanmak istiyoruz. Sahamız hızlı oynamayı sezon başından beri engelliyor. Öyle bir sıkıntımız var, henüz istediğimiz seviyede değil.

Adem yoktu bizde, yeni geldi. Biz de göreceğiz. Önemli bir oyuncu. Beşiktaş ne hoca, ne oyuncu konusunda tek kişiye bağımlı değildir. Saha içinde zeminle, oyuncularla, Türk futboluyla yeni tanışacak. Özelliği olan bir oyuncu, önemli olan kullanması." dedi.