Şenol Güneş: "Artık tek kulvarda yarışacağız, en iyisini yapmak zorundayız"

Şenol Güneş: "Artık tek kulvarda yarışacağız, en iyisini yapmak zorundayız"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu altıncı maçında Malmö’ye 1-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından I Grubu'nu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda bulunan Beşiktaş, gruptaki son maçında evinde Malmö'ye 1-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma, 65. dakikada gördüğü direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakarak büyük tepki gördü. Son haftaya Malmö'nün 1 puan önünde giren Beşiktaş, rakibine geçilerek grupta 3. sıraya indi ve 2018/19 sezonunda Avrupa macerası sona erdi. 

Maç sonu açıklamalar yapan Şenol Güneş şunları söyledi:

"İki maçı da kazanmamız gereken bir rakibe turu verdik. Sadece duran topta etkinlikleri vardı. 2. yarıda hücum ettiğimizde, sayısal üstünlüğümüze rağmen geride pozisyon hataları yaptık.

Son bölümlerde net pozisyonlar yakaladık ama golü bulamadık. Dolayısıyla turu da rakibe verdik, onlar için de beklenmeyen bir şeydi. Kötü bir sonuç Avrupa'dan elenmek. Mağlup olduğumuz takımların hepsini yenebilecek durumdaydık. Sakin kalıp kazanamadık."

Artık tek kulvarda yarışacağız, en iyisini yapmak zorundayız. Şu anda oyuncularımızı eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Eleştiri tabii ki yapacağız ama onları suçlamayı doğru bulmuyorum. Emek olarak emek verdiler ama netice almakta sıkıntı yaşadık. Maçı kaybettikten sonra o hata yaptı, bu hata yaptı demekle çözüm bulamayız. Sonuçta onlara görev veren benim, sorumlu da benim."

Etiketler :