Şenol Güneş, Atiba-Medel ikilisinden memnun!

Şenol Güneş, Atiba-Medel ikilisinden memnun!

Süper Lig'de Osmanlıspor zaferiyle zirve ile olan puan farkını 3 puana indiren Beşiktaş'ta gözler Demir Grup Sivasspor ile oynanacak ilk yarının son maçına çevrildi.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlılar bir günlük iznin ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği akşam idmanıyla bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Dusko Tosic ile Atiba Hutchinson katılmadı. İki oyuncu da tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu sezon deplasmanlarda sıkıntı yaşayan ve 8 maçta 12 puan kaybeden takımının Sivas karşısında bu istikrarsız dış saha performansına son vermesini istiyor. Futbolcularıyla yaptığı toplantıda bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, ligin ilk devresini 33 puanla bitirmeleri gerektiğinin de altını çizdi.

Şenol Güneş'in Osmanlı karşısında performansından çok memnun olduğu orta sahadaki Atiba-Medel ikilisini cumartesi günkü karşılaşmada bozmayı düşünmediği belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının forvette Negredo ve Cenk Tosun arasındaki tercihini de maça doğru yapması bekleniyor. (Bein Sports)

Etiketler :