Şenol Güneş: "Avrupa'daki düşüncemiz ikinci plana düştü"

Şenol Güneş: "Avrupa'daki düşüncemiz ikinci plana düştü"

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Maç sonundan Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te oynadığı son iki zorlu maçı kazanan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, rakibini Anderson Talisca'nın tek golü ile 1-0 yendi ve galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Beşiktaş, Başakşehir'in yenildiği hafta da 3 puanı alarak şampiyonluk yarışında avantajlı konuma geçti. Siyah-beyazlı takım, ligin 26. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak.

Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş "Rakibimiz savunma anlayışı ile oynamasına rağmen oldukça fazla pozisyon bulduk. Gol vuruşlarını eksik yapmamız skorun 1-0'da kalmasına neden oldu. Sahaya çıkan oyuncu en iyisini yapmalı. Bayern Münih maçıyla Başakşehir'in üst üste gelmesi ve Bayern Münih maçında 5-0 yenilmemiz bizim için farklı bir boyuta taşıdı işi. Avrupa'daki düşüncemiz ikinci plana düştü. Bir Türk takımının orada gruptan çıkması da önemliydi, keşke daha farklı bir skorla oradan ayrılabilseydik. Buradaki Bayern Münih maçından beklentimiz büyük değil." ifadelerni kullandı.

Etiketler :