Şenol Güneş beni kadro dışı bırakmaya karar verdi

Şenol Güneş beni kadro dışı bırakmaya karar verdi

Kazakistan ekibi Kairat Almaty'ye transfer olan Vagner Love, eski takımı Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Son olarak Kazakistan ligi ekiplerinden Kairat Almaty'e transfer olan Brezilyalı santrafor Vagner Love, Rus basınıyla gerçekleştirdiği röportajda eski takımı Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Krasava adlı YouTube kanalına konuşan 36 yaşındaki golcü oyuncu, "Beşiktaş'a para için mi gittin?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hayır hayır, sadece para için böyle bir tercih yapmadım. Zaten Alanyaspor'da aldığım ücretle Beşiktaş'taki maaşım arasında büyük bir fark yoktu. Beşiktaş'a gitme nedenim, takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ve lig şampiyonluğu için mücadele etmesiydi. Fakat o sıralarda kulübün finansal problemleri vardı.

Teknik direktör Şenol Güneş beni kadro dışı bırakmaya karar verdi. Bir ay boyunca tek başıma çalıştım. Benden sözleşmemi feshetmemi istiyorlardı. Ancak iyi bir kontratım vardı. Bununla birlikte formdaydım ve mental olarak da iyi bir durumdaydım. Kendi kendime 'Yalnız mı çalışmam gerekiyor? Tamam, problem yok.' dedim."

Etiketler :