Şenol Güneş: "Beşiktaş aile takımı..."

Şenol Güneş: "Beşiktaş aile takımı..."

Beşiktaş, Süper Lig'in yedinci haftasında Vodafone Park'ta Kayserispor ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in yedinci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlı takım baştan sona üstün götürdüğü müsabakayı Vagner Love ve Quaresma'nın golleriyle 2-0 kazanarak puanını 14'e yükseltti. Beşiktaş'ta Vagner Love, uzun bir aranın ardından forma giydi ve takımını öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş şunları söyledi:

"Kendi sahamızda, seyircimizin önünde oyun kontrolü tamamen bizdeydi. Olumsuz şartları da göz önünde bulundurursak genel olarak kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Takımda eksikler olabilir ama sahaya eksik çıkmıyoruz. Önemli olan sahaya çıkan oyuncuların ne verdiğidir. Bugün de Medel sahanın yıldızıydı. Önemli olan takım için koşmak, kendini vermek. Eksiklerimiz tabii ki var, akıcı futbol, daha fazla pozisyona girmek gibi özellikleri daha da oturtmamız lazımdı. Sürekli gol yiyen bir takım olarak bugün gol yemememiz önemliydi.

Beşiktaş zaten aile takımı. Mutaassıp, muhafazakar, işini iyi yapan, ciddi, adalet duygusu fazla olan, sevgi-saygı gösteren işini iyi yapan bir takım. Herkeste olduğu gibi hatalar bizde de var. Biz kendi doğrularımızla ve oyunumuzla başarılı olmayı düşünüyoruz."

Etiketler :