Şenol Güneş: "Bizim iyi olduğumuzu söylemek doğru değil"

Şenol Güneş: "Bizim iyi olduğumuzu söylemek doğru değil"

Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği ikinci yarının formda ekibi Çaykur Rizespor'u Sırp yıldızı Adem Ljajic'in 2 gol, 3 asist; Güven Yalçın'ın kısa sürede yaptığı hat-trick ile yıldızlaştığı maçta 7-2 mağlup etmeyi başardı.

Ajans Beşiktaş - 27. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Seyir zevki yüksek maçta gülen taraf Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlılar, zaman zaman zor anlar yaşadığı maçta Çaykur Rizespor'u 7-2 yendi. Beşiktaş'ta galibiyetin mimarı attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle Adem Ljajic oldu. Sonradan oyuna giren Güven Yalçın, 20 dakikada hat-trick yaptı. Beşiktaş, puanını 50 yaparak zirve takibini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Şenol Güneş şunları söyledi:

"Futbol ilginç bir oyun. 7-2'lik skorla bakarak Rizespor'a kötü demek doğru değil, bize de çok iyi demek doğru değil, tabii ki doğru işler yaptık. Artılarımızın fazla olduğu bir maçtı. İlk 2 pozisyonumuz gol oldu. Bütün oyuncular elinden geleni yaptı. Beklentilerin dışında bir skor çıktı. Bazı maçlar yorumlara sığmaz. öyle bir maç oldu. Rizespor'a başarılar diliyorum. İkinci yarıda bizden daha az puan kaybeden bir takımdılar. İyi bir takım olduklarını düşünüyorum. Yorumları yaparken insanlar yanılabilir."

Etiketler :