Şenol Güneş Brand Week'te konuşacak

Şenol Güneş Brand Week'te konuşacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye'nin önde gelen organizasyonlarından birine konuşmacı olarak davet edildi.

Ajans Beşiktaş - Bu yıl 4. kez düzenlenen dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen pazarlama, iletişim ve yaratıcılık liderlerinin buluştuğu "Brand Week Istanbul" 7-11 Kasım 2016 tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da yapılacak.

Pazarlama ve iletişim dünyasındaki en yaratıcı isimleri ve projeleri buluşturmayı hedefleyen organizasyonda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de konuşacak.

Brand Week, Şenol Hoca ile yaptığı duyuruda şu metni kullandı:
"Trabzonspor tarihinin ilk şampiyonluklarını kazanıp ülkemiz futbol tarihini değiştirdiğinde de oradaydı, 2002 Dünya Kupası’nda sporumuzun en büyük başarılarından birine imza attığımızda da… Feda sezonlarının ardından Beşiktaş yeniden ayağa kalkarken ve şampiyon olurken en büyük etkilerden biri Şenol Güneş’indi… Güneş, sporun ve futbolun, insanlara, kentlere ve ülkelere olan etkisini, iletişim dünyasındaki yerini anlatacak."

Şenol Güneş'in konuşmacı olduğu bölüm 9 Kasım çarşamba günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde (Rumeli, Master Hall) 11:20-13:00 saatleri arasında dinlenebilir.