Şenol Güneş: "Burası çok önemli bir turnuva, çok güzel bir müziği de var"

Şenol Güneş: "Burası çok önemli bir turnuva, çok güzel bir müziği de var"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Şenol Güneş maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Zor bir maçtı, Türkiye'yi iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Fazla atak yaptık, ama etkili pozisyon yaratamadık. Hamlemiz var, ama gole dönüşmedi. Maçın hakkı beraberlik diye düşünüyorum. Kendi sahamızda tabii ki kazanmak isterdik. Rakibimizin şansı azaldı, şimdi UEFA'yı kovalayacaklar diye düşünüyorum.

Oyunun gidişatına göre hücumda değişiklik yapmayı düşünürken, geride 2 değişiklik yapmak zorunda kaldık. Futbol böyledir. Beraberlik Monaco için kötü sonuç değil, duruma göre ikincilik için iddialı olabilirler. İnşallah iddialı olabilirler. Monaco iyi takım, kopmalarını istemiyoruz.

Sakatlıklar var, ama Şampiyonlar Ligi feda etmeye değen bir şey. Biz ülke puanına katkı yapmaya çalışıyoruz. Ben maça başlarken, ilk kez kullandım, beraberliğe razı olduğumu söyledim. Kaybetseydik, moralimiz de bozulurdu, gruptaki durumumuz da değişebilirdi. Burası çok önemli bir turnuva, çok güzel bir müziği de var."