Şenol Güneş: ''Çok üzülürdüm..''

Şenol Güneş: ''Çok üzülürdüm..''

Şenol Güneş bireysel hatalar nedeniyle Trabzonspor karşısında farkı kaçırdıklarını söyledi ve ekledi: "Puan kaybetsek çok üzülürdüm"

Trabzonspor’u mağlup ederek Vodafone Arena’daki başarılı sonuçlara bir yenisini ekleyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş galibiyete rağmen maçtan sonra bireysel hatalara vurgu yaptı. Siyah-beyazlı hocanın basit hatalar nedeniyle çok farklı kazanabilecekleri maçta sıkıntı yaşadıklarının altını çizdiği vurgulandı.

Soyunma odasında oyuncularıyla maçın analizini yapan Şenol Güneş’in, “İlk yarıda çok iyi oynadınız. Bize yakışan futbol ortaya koydunuz ancak ikinci yarıda tam tersini sergiledik. Yaptığımız hatalarla rakibi ayağa kaldırdık. Eğer bu maçta puan kaybetseydik, çok üzülürdüm. Çünkü çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmek üzücü olurdu” diye konuştuğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın hocası milli araya galibiyetle girmelerinin çok önemli olduğunu da dile getirdi. Hedeflerinin liderlik olduğunu kaydeden Şenol Güneş’in, “Tabii ki futbolda bireysel hatalar olabilir ama hatayı nerede yaptığınız önemli. Yediğimiz golde yapılan hatanın cezası işte böyle ağır oluyor. Hücumda yaptığımız hataların başında ise acele davranmak geliyor. Bu hataları azaltırsak çok daha fazla gol atarız. Milli arada bu eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız. Üç günlük tatilde iyi dinlenin. Bundan sonra üç kulvarda olacağız. Yoğun bir dönem bizi bekliyor” diye konuştuğu aktarıldı. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)