Şenol Güneş denemeye devam ediyor

Şenol Güneş denemeye devam ediyor

Bazı oyuncuların Dünya Kupası'nda yer almaları nedeniyle takıma geç katılmaları, sakatlıklar, Negredo'nun Avrupa'da cezalı duruma düşmesi ve yoğun maç programı Beşiktaş'ın geride kalan maçlarda sahada ideal 11'i ile mücadele etmesini engelledi.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Şenol Güneş, sahaya çıktıkları 7 karşılaşmada 22 farklı oyuncuya şans tanıdı. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa ve ligde son 15 günde 5 maç oynarken, Güneş'in ilk 11'de vazgeçmediği üç isim Tolga Zengin, Pepe ve Medel oldu. Tecrübeli hocayı en fazla zorlayan bölgelerin başında savunma geldi.

NECİP UYSAL, ÜÇ FARKLI MEVKİDE GÖREV YAPTI

Güneş, Pepe'nin yanında önce Necip Uysal'a ardından Enzo Roco'ya, BB Erzurumspor ve Partizan mücadelelerinde ise Domagoj Vida'ya görev verdi. Necip, iç sahadaki Linz ve Akhisar karşılaşmalarında stoperde oynarken, Erzurum deplasmanında ön liberoda, Partizan deplasmanında da orta sahanın merkezinde boy gösterdi. Son beş maçlık periyotta Adriano sağ ve sol bekte; Caner Erkin, sol bek ve sol açıkta; Jeremain Lens ve Ricardo Quaresma sağ açıkta görev yapan isimler oldu. Forvette Cyle Larin 4, Alvaro Negredo da 1 kez 11'de şans buldu.

İDEAL BEŞİKTAŞ ÇOK YAKINDA...

Partizan maçında gösterdikleri mücadele nedeniyle oyuncularına teşekkür eden Şenol Güneş, "Zor koşullarda 3 deplasmana çıktık. İdeal bir oyun tarzına geçmemiz biraz zaman alacak. 5-6 hafta sonra takım çizgisine girecektir. İki lig maçını ve Partizan maçını kazanırsak iyi bir ivme yakalarız" dedi. (Ajansspor)