Şenol Güneş derbinin şifresini çözdü

Şenol Güneş derbinin şifresini çözdü

Derbinin şifresini çözen Beşiktaş’ın hocası orta alanı kilit nokta olarak görüyor.

Şenol Güneş, Atiba-Oğuzhan-Tolgay üçlüsüne çok güveniyor. Ricardo Quaresma’yı ise özel olarak motive eden tecrübeli teknik adam, bu dört ismin önderliğinde Kadıköy’de zafere uzanmanın planlarını yapıyor.

Atiba-Oğuzhan-Tolgay üçlüsüyle karşılaşmaya başlamayı planlayan Güneş, uzun süredir birlikte oynayan bu ekibe çok güveniyor. Fenerbahçe’ye 2. bölgede üstünlük kurmayı düşünen, böylelikle daha çok pozisyon bulacaklarını inanan Güneş, bitiricilik noktasında ise Quaresma’yı tek geçiyor. Sezon başından beri süper bir performans ortaya koyan Portekizli yıldızla antrenmanlarda özel olarak görüşen Güneş, oyuncusundan takıma liderlik etmesini istiyor.

Quaresma’yı sakin olması konusunda da uyaran Güneş, “Takımın en tecrübeli oyuncusu sensin. Bu tip maçları çok oynadın. Mutlaka 11’e 11 devam etmeliyiz. Kadıköy’de zor bir atmosfer olacak. Hem sen dikkatli ol, hem de saha içinde kimsenin gerginlik yaratmasına izin verme. Kolay kart görülmesini istemiyorum” dedi. Beşiktaş’ın hocası, Atiba, Oğuzhan, Tolgay ve Quaresma’nın derbide etkili oynaması halinde galibiyete uzanacaklarına kesin gözle bakıyor.  (Fanatik / Orhan Yıldırım)