Şenol Güneş gençlerle devam edecek!

Şenol Güneş gençlerle devam edecek!

Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısında zaferi kadar gençlerinin performansı da mutluluk yarattı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın Süper Lig’de önceki akşam Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla devirdiği mücadeleye, Kartal’ın gençleri damgasını vurdu. Forvet hattındaki isimlerin formsuzluğu sebebiyle görevi devralan Güven Yalçın, farklı galibiyete bir gol ve 1 asistlik katkı sağlayıp gecenin yıldızı oldu. İlk 11’de başladığı Sivasspor karşılaşmasının ardından Ankaragücü’nü de boş geçmeyen 19 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu etkili oyunla, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Özellikle bitirici vuruş konusundaki etkisiyle güven veren genç oyuncu, devre arasına kadar Kartal’ın golcü sorununu hissettirmeyeceğini gösterdi.

Yıldızını parlattı

Ankaragücü maçında Beşiktaş’tan dikkat çeken bir diğer genç oyuncu Dorukhan Toköz oldu. Hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen, aynı zamanda sağ bekte de görev yapabilen Dorukhan; Tolgay Arslan’ın kadro dışı, Oğuzhan’ın formsuz olduğu dönemde adeta ışıl ışıl parlayan bir genç yetenek olarak ortaya çıktı. Ankaragücü karşısında 90 dakika sahada kalan Dorukhan, orta sahadaki etkili futboluyla alkış topladı ve Güven’le birlikte teknik ekibin beğenisini kazandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in, ligdeki diğer karşılaşmalarda da bu 2 isme görev vermesi bekleniyor.

Fatih güven verdi

Uzun yıllardır altyapıdan Necip Uysal haricinde A takıma oyuncu çıkartamayan Beşiktaş’ın bu kaderi Fatih Aksoy ile değiştirebilir... 3 sezondur A takım kadrosunda yer alan Fatih, Türkiye Kupası maçlarında dikkat çekti. Bu sezon B36 Torshavn ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3’üncü eleme turunda iki maçta da forma giyen Fatih; Pepe, Vida, Roco, Medel gibi isimlerin arkasında forma şansı bulmakta zorlansa da görev aldığı maçlarda performansı ile her zaman oynamaya hazır olduğunu gösteriyor. Ankaragücü karşılaşmasında 40. dakikada Gökhan Gönül’ün yerine dahil olan 21 yaşındaki Fatih de savunmada iyi bir rotasyon oyuncusu olabileceğini ispat etti. (Fanatik)

Etiketler :