Şenol Güneş: "Gökhan Töre de iyi çalışıyor"

Şenol Güneş: "Gökhan Töre de iyi çalışıyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avusturya'da açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Avusturya kampına başlayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş kamp bölgesinde açıklamalarda bulundu. Yeni antrenörler Guti ve İlhan Mansız da idmana çıktılar. Şenol Güneş, antrenman öncesinde şu ifadeleri kullandı;

"Transferler ile ilgili pek fazla bir şey bilmiyorum. Benim haberim yok okuyorum gazetelerden. Sizler daha fazla şeyler biliyorsunuz. Açık olalım, dürüst olalım. Daha doğruları söyleyelim. Biraz sizden ricam, gördüklerinizi yazarsanız sevinirim. İlk dönemde kampta daha çok kuvvet olarak çalıştık. Müsabaka sonuçlarında oyun olarak iyiydik. İkinci maç daha olumluyduk. Bu kampta daha ciddi maçlar oynayacağız. Yarından itibaren başlayacak olan maçlarla neler yapabileceğimizi göreceğiz. Diğer isimler milli takımdan gelseler bile takıma girmeleri zor. Kararları başkan veriyor, cuma günü gelecek. Şu andaki duruma bakarsak Avrupa maçları için bir şey söylemek mümkün değil. Negredo sakat olduğu için ilk kampta yer almadı. Başkan geldiği zaman gerekli açıklamaları yapacaktır"

"Bugün itibariyle elimizde iyi isimler var. Ekonomik duruma göre transfer yapacağız. Bu sene iki kulvarda yarışacağız. Her maçı kazanmak için oynayacağız iki kulvarı avantaja çevirmek istiyoruz. Eldeki şartlara göre oynayacağız. Vagner Love iyi çalışıyor zaten iyi de oyuncu. Ama güven kaybı yaşadı geldiğinde, tekniği olan iyi bir oyuncu. Bunu başkana da söyledim."

"Geçen sene Lens geldiği zaman, Negredo ve Medel'in de daha gerideydi. Sonradan arttırdılar. Bazen çalışma temposu da yetmez. Tempo yapmak da önemli oyuncular iyi çalışıyor. Vagner Love da Gökhan Töre de iyi çalışıyor. Biz burada sadece onları hazırlamak durumundayız, geliştirmek durumundayız. Sahada göreceğiz hepsini"

Etiketler :