Şenol Güneş: "Hatalarla, doğrularla daha üstün olduğumuzu düşünüyorum"

Şenol Güneş: "Hatalarla, doğrularla daha üstün olduğumuzu düşünüyorum"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. İki ekip sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Maç sonu Şenol Güneş neler söyledi?

Ajans Beşiktaş - Maçın ardından Şenol Güneş müsabakayı yorumladı:

"Oyun başında kazanma duygumuz vardı ama sahaya yansıtamadık. Hücumda top tutamadık, geride zaman zaman sıkıntı yaşadık ve hiç beklemedik bir şekilde gol yedik."

2. yarının başında bu sefer attığımız taçtan gol yedik. Bütün bunlara rağmen oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdi. VAR ile iptal edilen gole kadar coşkumuz iyiydi. Ofsayt diyorlar, görmedim pozisyonu, onunla oyun temposu düştü.

2. golümüz erken gelse, kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok pozisyonumuz var 2. yarıda, atabileceğimiz goller var. Üzgünüz tabii ki, 2 puan kaybettik bu maçta.

Adriano sakatlıktan döndü, 2. yarıda oyundan düştü. Gökhan, Caner, Lens... Bunlar sakatlık sonrası idman temposu düşük oyunculardı. Yorgun oyuncuların da ne vereceği önemliydi. En dirençli olan Dorukhan'dı. Onun da ağrısı vardı ama maça devam edebildi.

Hatalarla, doğrularla daha üstün olduğumuzu düşünüyorum. Kalecilere baksak, hangi kaleciyi öne çıkarırsınız?"


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Yüksek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Önce Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı ancak 57. dakikada Dorukhan ve 90+'da Mustafa Pektemek'in golleri ile sona biten maçın ardından her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Etiketler :