Şenol Güneş, iki takımı aynı anda çalıştırma konusunda 2017 yılında ne demişti?

Şenol Güneş, iki takımı aynı anda çalıştırma konusunda 2017 yılında ne demişti?

Adı A Milli Takım teknik direktörlüğü için geçen Şenol Güneş, iki takım çalıştırmanın sağlıklı olmadığını, 29 Temmuz 2017 tarihinde söylemişti.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş'in Milli Takım'la anlaştığı ve Mart ayında milli takımına başına geçerek, sezon sonuna kadar iki takımı birden çalıştıracağı habareleri göndeme bir anda düştü.

Bu haberin ardından akıllara Şenol Güneş'in 29 Tummuz 2017 tarihinde, Beşiktaş'ın İspanya kampında yaptığı basın toplantısı geldi. O tarihte de Güneş'in ismi Milli Takım'la anılmış ve Güneş şu sözeri söylemişti:

"Milli Takım için adım geçiyor. Kim düşünüyorsa, takdir ediyorsa teşekkür ediyorum. Kelime oyunu yapmıyorum, çok net konuşuyorum. Şu anda Beşiktaş'tayım ve burada mutluyum. Beşiktaş ile yeni mukavele yaptım, imza attım. Uygulamasını bilemem. Şu anda Beşiktaş'a ait biriyim. Ben imza attım ve uzatmadan yaptım o işi. Ait olduğum bir kurum var. Kurumlar, devlet, millet, camialar önemli. Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Resmi olarak böyle bir şey yapmam mümkün değil. Duygu olarak da, bir yere gidip görüşmem"

Güneş, iki takımı aynı anda çalıştırmasının mümkün olmadığını ise şu sözlerle anlatmıştı:

"Teklif gelirse, başkana söylerim. Burayı çalıştırırken, başka bir yeri çalıştırmak çok doğru bulmadığım bir iştir. Başkan şu anda benim görevime son verebilir mi? Verebilir. O zaman ben başka bir şey düşünürüm. Federasyonun ne düşündüğünü bilmiyorum. Ama bana yansıyan da, adımın geçtiği, maç sayılarının söylendiği"

Etiketler :