Şenol Güneş: "İlk 15 dakikada golü bulacağız"

Şenol Güneş: "İlk 15 dakikada golü bulacağız"

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray derbisinin ilk 15 dakikasında golü bulmayı hedefliyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş'ta Şenol Güneş, daha önce Okan Buruk'a rakip olduğu maçlarda sadece bir yenilgi gördü. İki teknik adam, daha önce resmi maçlarda 8 kez birbirlerine rakip oldu. Oynanan maçların 6'sını Şenol Güneş'in, birini ise Okan Buruk'un takımları kazandı; bir karşılaşma berabere sona erdi. Kara Kartal'ın hocası, pazar akşamı da kazanıp farkı artırmayı amaçlıyor.

Hedef ilk 15 dakikada golü bulmak

Pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak dev derbi öncesi Beşiktaş teknik ekibi, takımın hücum hattını erken gol planıyla hazırlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Kartal'ın ön hücum üçlüsü; Nathan Redmond, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'dan yaklaşık 42 bin taraftarın da itici gücüyle birlikte büyük baskıyla maça başlayıp ilk 15 dakika içinde gol bulmasını istiyor. 

Beşiktaş'ın bu sezon evinde oynadığı 14 maçın 9'unda ilk golü attığı maçların tamamını kazanmasını göz önünde bulunduran Güneş, daha önce Vodafone Park'ta hiç kaybetmedikleri Galatasaray karşısında şok bir golle öne geçip sonrasında zafere ulaşmayı hedefliyor. Tecrübeli teknik adam, derbi galibiyetiyle birlikte zirve yarışındaki şanslarını artırmayı amaçlıyor. (Fanatik)