Şenol Güneş: "İlk defa kendimizi favori görmüyoruz"

Şenol Güneş: "İlk defa kendimizi favori görmüyoruz"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Almanya'da oynanacak olan serinin ilk maçı öncesinde Beşiktaş'tan Gary Medel ve Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş, basın toplantısında şu ifadeleri kullandı;

"Bayern Münih uluslararası arenada en üst seviye takımlardan bir tanesi. Biz olumsuz bakmıyoruz. Kendi futbolumuzu oynayıp sonuç almaya çalışacağız. Rakip bizden güçlü bunun farkındayız. Rakibin karşısında gücümüzü görmek isteyeceğiz. Atacağımız gol veya goller bizim çok işimize yarayacaktır"

"Bayern'in kadrosu genelde belli. 2 kadrosu da bu yarışta başarılı olacak bir kadro. Genel anlamda oyuncuları belli. Kim oynayacak, kim oynamayacak bilemiyorum. Kim oynarsa oynasın hem bireysel hem de takım oyununda iyi oyuncuları var. Biz bu maçta savunmayı da ön planda tutmak istiyoruz. Gol de atmak istiyoruz. Bizi hiçbir şey etkilemedi. Ortalığı toz dumana kattılar, ülkemizdeki futbol kültürünü değiştirmek en büyük temennimdir"

"İlk defa kendimizi favori görmüyoruz ve bunu söylüyoruz. Almanya olduğu için bunu söylüyoruz. Oyuncu kalitesi kadar iş ciddiyeti var. Rakip ne olursa olsun, oyun ne olursa olsun aynı ciddiyetle yaklaşıyorlar."

Etiketler :