Şenol Güneş: "İyi futbol oynayıp maçı kazanmak istiyoruz"

Şenol Güneş: "İyi futbol oynayıp maçı kazanmak istiyoruz"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşılaşacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk 2 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. İşte Güneş'in açıklamaları:

"Bireysel olarak çok iyi oyuncuları olan bir takımla oynayacağız. Rakibin aldığı puanlar kimseyi yanıltmasın. Zor bir maç oynayacağız. Sahamızdaki maçta çok önemli. Daha 4 maçımız daha var. Oynayarak sonuç alıyoruz. Futbol değişken sonuçları olan bir oyun. Bu her maçta oluyor. Biz de en iyi şekilde hazırlandık. En iyi futbolumuzu oynayacağımızı düşünüyorum.

Kadro olarak tüm oyuncularımızı getirdik. Sakatlık olarak yok ama performans olarak hazır olmayan oyuncular olabilir. Buna antrenmanda bakıyoruz. Yarınki maçın ambiansında farklılıklar olabilir. Her maça aynı şekilde çıkıyoruz. Güzel futbol oynamak, iyi sonuç almak. Yarın da aynı şekilde çıkacağız. Olumsuz bir havamız yok.

Biz sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Sadece güzel futbol oynamak ve kazanmak istiyoruz. Üst üste de kazanabilirsiniz, kaybedebilirsiniz. Bunun için spekülasyonlar yapılıyor. Bir maçın kaybedilmesi veya kazanılması için çok sebep var. Şu an konumuz bu değil. Bir sürü sebep var. Trabzonspor maçında atsaydık 3. golü maçı alacaktık. Oyuncuların elinden geldiğini yaptığını görüyorum. Biz paniklemiyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz.

Aldığımız puanların bir garantisi yok. Avantajımız var. Üst üste 2 maç yapacağımız için alacağımız sonuçlar önemli. 2 maçtan birini kazanmak 2 maçtan beraberlik olabilir. Kaybettiğimiz zaman rakibe avantaj geçer. Ama bunla kafamızı yoracak zamanımız yok. Ambians olarak takımlarına baskı olmayacak gibi duruyor. Taraftarları destek olacaktır. Rahat maç olmayacaktır bu tip zor maçlara hazırız. Her iki takımında birbirini görme şansı olacak. Ekonomik ve başarı olarak iyi bir çizgisi var Monaco'nun. İyi bir takım olduklarını düşünüyorum. Yarınki maçın sonucunu bilmiyorum ama güzel bir oyun bekliyorum."

Etiketler :