Şenol Güneş, kart sınırında olan Tosic'i uyardı!

Şenol Güneş, kart sınırında olan Tosic'i uyardı!

Beşiktaş, Süper Lig'in yedinci haftasında Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadelede, Trabzonspor'u konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Ligin altıncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Trabzonspor maçı ile birlikte milli araya moralli girmek istiyor. Siyah-beyazlı takımda, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören oyuncular Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yerlerinde Medel, Tolgay ve Jeremain Lens'e forma vermeye hazırlanan Güneş, sakatlığı düzelen Adriano'ya sağ bekte şans verecek. Sezon başında ameliyat olan ve takımla çalışmalara başlayan Gökhan Gönül'ün de Trabzonspor maçında kadroda yer alması bekleniyor.

Öte yandan sarı kart sınırında bulunan Dusko Tosic'e Şenol Güneş'ten uyarı geldi. Son dönemlerde performansı yükselen Sırp savunma oyuncusu ile özel olarak konuşan Güneş, oyuncusuna "Trabzonspor maçında çok dikkatli oyna, gereksiz müdahalelerde bulunma, kart görürsen Gençlerbirliği maçında oynayamayacaksın" ifadelerini kullandı. Tecrübeli savunma oyuncusu da hocasına "Merak etmeyin, bu maçı kart görmeden tamamlayacağım" sözleri ile cevap verdi.

1 Ekim Pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesini, Fırat Aydınus yönetecek.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :