''Şenol Güneş koltuğuna yaslanıp...''

''Şenol Güneş koltuğuna yaslanıp...''

Dün oynanan Adanaspor-Beşiktaş maçının ardından Kenan Başaran neler yazdı?

Hürriyet gazetesi spor yazarı Kenan Başaran bugünkü köşesini bu maça ayırmış.

Başaran'ın yazısından öe çıkan satırlar:

Güneş, Trabzon maçı sonrası "Aboubakar, savunma arkasına daha çok koşmalı" demişti. 11’deki gol böyle geldi işte. Elbet onun koşusu kadar, koşmaya değer müthiş bir uzun top atan Oğuzhan’a da hürmetler... Güneş, Aboubakar’ı Trabzon’da Burak’ı kullandığı gibi kullanmak istiyor. Birbirlerini anlayamazlarsa yeni bir golcü şart olacak. Hâlâ gol vuruşu ve ofsayt çalışması lazım.

(...) Adana tribünleri ne yazık ki kötü bir sınav verdi. Hem sahaya yabancı madde attılar hem de maç boyu sık sık küfür ettiler. Takımlarına odaklansalar belki puan almaya yardımcı olurlardı.

2. devre Adana öne çıkınca, sağ bek Beck’in sol bekliği ile ilk kez forma giyen Atınç’ın stoperliğini daha iyi tartabildik. Beck’in sağı da solu da bir. Atınç, penaltı yaptırdığında daha pişmesi gerektiğini gösterdi. O pozisyonda topa sol ayakla girilir.Duran topta gol aradı, ama kafası henüz ‘Sivok kafası’ değil. Tolgay, dün Talisca gibi kaleyi düşündü ve 3 pozisyon buldu. 10 kişilik Adana karşısındaki Beşiktaş’ın dağınıklığı nahoştu. Güneş, bu yüzden kenarda paralandı. Atakta hovardalık, basit top kayıpları ve rakibi kovalamama. Bekleyen Benfica maçı bir nebze etken, ancak tam da bu yüzden laubali olmamalılar. Yine de koltuğuna yaslanıp derbiyi izleyecek. (...) (Hürriyet)