Şenol Güneş: "Kurumlar kişiler çok önemlidir ama saygı sevgi her şeyin başında gelir"

Şenol Güneş: "Kurumlar kişiler çok önemlidir ama saygı sevgi her şeyin başında gelir"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Grubunu lider bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, Almanya'da Leipzig karşısına çıkacak. Alman ekibinin gruptan çıkabilmesi için Beşiktaş karşısında kazanması gerekiyor. Zorlu mücadeleye rotasyonlu kadro götüren Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, şu ifadeleri kullandı;

"Denk takımların olduğu bir gruba başladık ve iyi sonuç aldık. Yarın güzel bir maç olması ve kazanarak ayrılmak bizi mutlu eder. Bu yıl Leipzig için bir tecrübe yılıydı. Biz de gruptan çıkmamıza rağmen oyunumuzla iz bırakmak istedik. 5 maçta düşündüğümüz oldu, yarın da öyle olmasını diliyoruz."

"Futbol 11'e 11 oynanan bir oyun ama bütün keyifi veren taraftarlardır. Bu bir eksikliktir. Böyle bir karar alındı, bana sorulmadı. Bence haksız bir karar. Lyon'da yaşanan olayların sorumlusu biz değiliz. Bu olaylar sonrasında kulübümüz zarar görmüştür."

"Kazanmak istiyoruz. En azından kendi futbolumuzu göstermek istiyoruz. Kalan oyunculardan 3 tanesi Ricardo, Pepe ve Tolgay biraz daha önemli. Gökhan ve Atiba yorgundu. O mevkide oyuncularımız olduğu için de onları da görmek istedik. Çok büyük bir değişiklik olmayacak. Değişen oyuncularımız da iyi oyuncular"

"Çalışmanın karşılığını aldık. Oldukça mutluyuz, Caner de değindi başlangıçtan bugüne kadar mesafe kat ettik. Her maç önemli, sahaya çıkan her oyuncu işini yapmalı. Bir huzurumuz var, hedefe ulaştık ama futbolun dünü yoktur. Yarın akşam yine kazanmış olarak burada olmak istiyoruz"

"Hayat her gün kendini öğrenme, yenileme işidir. Ben kendim için söyleyeyim Trabzonspor ile de son maçta kaybettim Şampiyonlar Ligi'ni, UEFA'da da aynısı oldu. Geçen sene de. Yeter artık dedik ve bu sene gruptan çıktık. Yönetim, taraftar ve sizin destekleriniz bize çok katkı yaptı. Ben bu değilim, biz bu değiliz. Kurumlar kişiler çok önemlidir ama saygı sevgi her şeyin başında gelir"

Etiketler :