Şenol Güneş maç sonunda oyuncuları tek tek tebrik etti!

Şenol Güneş maç sonunda oyuncuları tek tek tebrik etti!

Şenol Güneş zor şartlarda kazanılan Karabük maçının ardından oyuncularını tek tek kutladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın hocası, penaltı kaçırıp, 10 kişi kaldıkları karşılaşmada büyük bir mücadele ortaya koyduklarının altını çizdi, “Kazanma isteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Şimdi sırada Porto maçı var. Şampiyonlar Ligi’ne iyi başlamalıyız” dedi.

Penaltı kaçırıp, 10 kişi kaldığı Karabükspor deplasmanını 3 puanla geçerek, şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarından biri olduğunu bir kez daha gösteren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonu tüm oyuncularını soyunma odasında tebrik etti.

Böyle maçları kazanmaları halinde hedeflere ulaşabileceklerinin altını çizen Güneş’in, “Çok zor bir maçı geride bıraktık. Milli ara sonrasındaki maçları kazanmak kolay değildir. 10 kişi kalmamıza rağmen geri adım atmadık. Kazanma isteğiniz için hepinize teşekkür ederim” dediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı hoca, Karabük’te milli oyuncuların yorgun olmaları nedeniyle farklı bir kadro sahaya sürdüğünü de belirterek, “Evet bu maça sevinmeliyiz ama artık önümüzde Porto maçı var ve Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmamız lazım. Bu takımdaki herkes zamanı gelince forma şansı bulacak. Karabükspor maçı gibi zorluk derecesi yüksek karşılaşmaları kazandıkça takımın ritmi de oturacaktır” ifadelerini kullandı. (Milliyet/Serdar Sarıdağ)

Etiketler :