"Şenol Güneş, Nathan Redmond için sistemini değiştirecek"

"Şenol Güneş, Nathan Redmond için sistemini değiştirecek"

Fenerbahçe derbisinin yıldızı Nathan Redmond, Beşiktaş'ın Giresunspor'u konuk edeceği maçta farklı bir mevkide oynayacak. Şenol Güneş, Redmond'u ilk 11'de oynatmak için sistemini değiştirirken, İngiliz yıldıza forvet arkasında görev verecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın İngiliz yıldızı Nathan Redmond, derbide attığı 1 gol, 3 asist ile formayı alırken, aynı zamanda takımın sistemini de değiştirdi. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; tecrübeli futbolcunun, Giresunspor karşısında Salih Uçan ve Amir'in önünde oynaması bekleniyor. 

4-3-3'ten, 4-2-3-1'e dönüş yapacak olan teknik direktör Şenol Güneş'in bu durumda derbide kötü oynayan ve son maçlarda düşüşte olan Gedson'u kulübede oturtacağı öğrenildi. 

Siyah-beyazlı takımda bir diğer merak edilen konu ise stoperde Colley'nin yanında kimin oynayacağıydı. 

Tayyip Talha'nın sakatlığı ve Welinton'ın kırmızı kart cezası nedeniyle Necip Uysal ve Saiss arasında tercih yapan Güneş, kararını Faslı futbolcudan yana verdi. 

Fenerbahçe derbisinde hafif ağrılarının yanı sıra ailesinden bir yakınını kaybettiği için yer almayan Saiss, bir maçlık aranın ardından takıma dönmüş oldu. (NTV Spor)