Şenol Güneş, Negredo ile yakından ilgileniyor!

Şenol Güneş, Negredo ile yakından ilgileniyor!

35 gol hedefiyle sezona başlamasına rağmen henüz ağları havalandıramayan Negredo ile teknik direktör Şenol Güneş yakından ilgileniyor, İspanyol oyuncuya adeta terapi uyguluyor.

Ajans Beşiktaş - 2.5 milyon Euro bonservis ve 4 milyon 350 bin Euro’luk yıllık ücretle kadroya katılan Alvaro Negredo, ciddi maliyetine rağmen sahada bir türlü beklenen katkıyı sağlayamadı. Bu durum en çok İspanyol oyuncuyu üzerken, teknik direktör Şenol Güneş milli arayıp fırsat bilip, öğrencisiyle yakından ilgileniyor.

Negredo’yu özel program dahilinde çalıştıran Güneş, işin daha çok psikolojik tarafında ağırlık veriyor. Morali bozuk olan yıldız forvetle sürekli konuşan başarılı hoca, “Kalitene ve potansiyeline çok güveniyorum. Atacağın bir gol ile her şey değişecektir. Yeter ki kendine inan. Bu takım için çok önemlisin. Daha yolun başındayız” ifadelerini kullanıyor.

Gençler’e kilitlendi!

Şenol Güneş’in bu ilgisinden fazlasıyla memnun olan Negredo, tüm konsantrasyonunu Gençlerbirliği maçı üzerinde yoğunlaştırıyor. Fiziksel açıdan her geçen gün daha iyi duruma gelen 32 yaşındaki santrfor, gol orucunu Ankara’da bozmak istiyor. Güneş, Gençler’e karşı Negredo’yu oynatıp, Monaco mücadelesinde ise Cenk Tosun’a forma vermeyi düşünüyor. (Fanatik)

Etiketler :