Şenol Güneş: "Oğuzhan bizim için önemli ama..."

Şenol Güneş: "Oğuzhan bizim için önemli ama..."

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaştığı BŞB. Erzurumspor'u yenerek, ikide iki yaptı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda BŞB. Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya çok kötü başlayan Beşiktaş, şok bir golle maçın başında 1-0 yenik duruma düştü. Erzurumspor'un akınlarını savuşturan Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Beşiktaş vardı. Önce Gökhan Gönül ile skoru eşitleyen Beşiktaş, ardından Negredo'nun şık golü ile skoru 2-1'e taşıdı. Maçın son golünü ise penaltıdan Ricardo Quaresma kaydetti. Maçı 3-1 kazanan Beşiktaş, puanını 6'ya çıkardı.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş "İlk yarıda Erzurumspor iyi başladı. Ofansif ve defansif olarak başarılılardı, biz seyrettik. 2. yarı ise tam tersi oldu. Umarım Erzurumspor başarılı olur, biz de ders aldık. Geçen maç da iyi değildik, bu maçta da iyi değildik, ders almıyoruz. Üst üste 3 deplasmana gittik ama buna rağmen daha iyi oynayan oyuncularımız olmalıydı. Tempoyla bizi zorlayan takımlara karşı antrenman yapmış olduk ve biraz Allah'ın yardımı, biraz zorlayarak maçı kazanmış olduk. Negredo kafaya çıkar, Quaresma orta yapar, Babel içeri gelir diye düşünürken, istediğimiz hücumu yapamadık. Değişiklik gerekiyordu. Oğuzhan bizim için önemli ama verim alamayınca, bu hamleyi yaptık. Olumlu yansıyınca devam ettik." dedi.

Etiketler :