Şenol Güneş: "Orkan Çınar, görüşme yapacak"

Şenol Güneş: "Orkan Çınar, görüşme yapacak"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Vodafone Park'ta Partizan ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nda play-off turunda mücadele eden Beşiktaş, Partizan ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Rakibini eleyerek adını grup etabına yazdırmak isteyen Beşiktaş'ta Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde olmayı beklerken şu an buradayız. Yarın son maçımızı oynayacağız gruplar öncesinde. Rakibimiz iyi bir takım. Hücum yönü zengin bir takım. Kendi oyun tarzımız içerisinde dikkatli olmak zorundayız. Mühim olan turu geçen ekip olmak"

"Tolga, Vida ve Lens'in durumları bugün belli olacak. Kadro olarak oynadığımız bir oyun şekli var ona yakın oynamak istiyoruz. Kontrollü, riski az alarak ofansif bir oyun oynamak istiyoruz. Dediğim gibi sabırlı ama rakibi kalemizden uzak tutarak, biz onların defans arkasında pozisyon bularak ilerlemek isteyeceğiz. Hücum oyuncularını kontrol edeceğiz"

"Yediğimiz gollere baktığımızda özellikle son maçta, değişik goller yedik. Birinci gol tartışılıyor, ofsayt bence. İkinci gol şut atıldı çarptı gol oldu. Biz altıpastan kaçırdık. Yediğimiz 3 gol de hiç bizim yiyeceğimiz şekilde değildi. Kötü oyun olarak söyleyeceğim Erzurum maçının ilk yarısı. Bazı oyuncular tam olarak performans gösteremiyor şu an, tam hazır değiller"

"Transfer görüşlerini başkanla paylaştım. Burada konuşmaya gerek yok. Bizim kaleci sorunumuz yoktu, kalecimiz gitti. Karius büyük bir kulüpten geliyor ama önemli olan burada büyük oynaması, inşallah başarılı olur. Kaleci ve oyuncu almak yerine, eldeki oyuncuların sayısal olarak da ekonomik olarak da düzene girmesi gerekiyor"

"Orta sahada defansif olarak Medel, Necip ve kısmen Tolgay var. Oğuzhan ön libero oynadığı zaman alan markajında iyi ama adam markajında sıkıntı yaşayabiliyor. Biz Akhisar maçında Medel, Oğuzhan, Tolgay üçlüsü ile iyiydik. Aynı üçlü Antalya maçında ofansif olarak iyiydi ama defansif olarak çok kötüydüler. Oyuncuların performansında dalgalanmalar oluyor. Tolgay mesela, son maçta iyi değildi, Partizan maçında ise çok iyiydi"

"Orkan Çınar antrenmana gelmeyecek, bir görüşme yapacak, transfer görüşmesi"

Etiketler :