Şenol Güneş: "Pepe, Vida yok, Tosic de olmayacak."

Şenol Güneş: "Pepe, Vida yok, Tosic de olmayacak."

Beşiktaş ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde yarın Vodafone Park'ta karşılaşacak. Maç öncesi Şenol Güneş basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. 

Güneş'in basın toplantısından öne çıkan satırlar:

"Beklentimiz turu geçebilmekti. En kötü ihtimalle gücümüzü göstermekti. İlk maçta kırmızı kart sonrasında ilk yarının sonunda yediğimiz gol ve farklı skor bize yakışmadı.

Pepe, Vida yok, Tosic de olmayacak. Savunmada sayısal olarak eksiklik var. Umarım ki güzel maç olur ve sahamızda kazanırız. Şampiyonlar Ligi neler yapabileceğimizi göreceğimiz test maçlarıydı. Testleri iyi geçtik, ta ki 10 kişi kalana kadar. İyi futbol bekleyen taraftarlara göstermek istiyoruz.

Elimizde olan tüm oyuncuların bulunduğu yerden daha yukarı çıkmasını istiyoruz. Talisca bu form grafiğini ile de inşallah bunu gösterir. Talisca'nın, Brezilya Milli Takımı'na gidecekse yeteneğini ve karakterini göstermesi önemli olan. 

Güzel bir futbol için sahaya çıkıyoruz. Rakibimizin gücü ne olursa olsun. Bu kupayı kazanmak isteyen takıma karşı kendi gücümüzü göreceğimiz bir maç olacaktır.

Tosic'in ön adele grubunda bir sakatlığı var. Caner ve Adriano'nun da var ama onların durumuna idmanda bakacağız. Oynarsa riski var. Ama cumaya kadar toparlayabilir. Ama Vida haftasonu var ama bu maçta yok.

1-0 olsaydı belki başka bir heyecan olurdu. Hiç skora bakmadan biz kendi oyunumuzu oynayıp kazanmaya çalışacağız. İyi futbol bizim için yeterlidir. Kaybettik ama harika futbol oynarsak, bu bizim için yeterlidir, en azından veridir. 

Ligin çoğunda saha dışı spekülasyonları var. Ondan sıyrılarak işimize bakacağız."

Etiketler :