Şenol Güneş: "Rahatsız mısın?"

Şenol Güneş: "Rahatsız mısın?"

Beşiktaş, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'u konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldı. Antalyaspor, üst üste bulduğu gollerle ilk yarıda 2-0 öne geçti. Ardından Negredo'nun golü gelirken, Antalyaspor hemen ardından skoru 3-1'e getirdi. İkinci yarıda Pepe'nin golü ile farkı yeniden bire indiren Beşiktaş, girdiği pozisyonlardan sonuç çıkaramadı ve maçı 3-2 kaybetti.

Müsabakanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş "Sürpriz oldu, mucizeler oldu. Oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Farklı kazanmamız gereken bir maçtı. Rakip, beklediğinden fazla golü atıp 3 puanı aldı. 3 tane gol yememiz mucizeydi. 2-0 öne geçmemiz gerekirken golü yedik. Net pozisyonu olmayan rakip gol attı. Futbol oynamak için de tempoyu düşürmemek gerekiyor. 10 defa oyun duruyor. Rakibi dinlendirmek için mi geldin buraya?"

Güneş sözlerine "İlk golde de ofsayt var mı yok mu diye girmiyorum ama karşılayan yok. Kuralları hakemler daha iyi biliyordur. Yorgunluk vardır falan diye söylenebilir ama skora bakmadan oyunu izlerseniz Beşiktaş, hak ettiği 3 puanı alamadı. Rakip hak ettiğinden fazlasını aldı" şeklinde devam etti.

Hakemle ilgili de konuşan Şenol Güneş "10 defa oyun duruyor, hakem bir şeyler yazıyor, oraya rakibi dinlendirmek için mi geldin? Geçen sene de Antalyaspor maçımızı böyle yönetmişti. Rahatsız mısın?" ifadelerini kullandı.

Etiketler :