Şenol Güneş rotasyona gidiyor! Karabük maçına sürpriz orta saha

Şenol Güneş rotasyona gidiyor! Karabük maçına sürpriz orta saha

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yapılacak karşılaşmaya kilitlendi.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni her iki karşılaşmada da yenerek safdışı bırakan siyah beyazlıların 36 günde 9 kritik karşılaşma oynayacağı zorlu fikstürü Karabük sınavıyla start alacak.

Bu periyot boyunca takımda oluşabilecek yorgunluk durumunu ortadan kaldırabilmek adına kadrodaki tüm oyunculardan faydalanmayı planlayan Şenol Güneş'in sıkışık fikstürde 11'de rotasyona gitmeyi planladığı öğrenildi.

Deneyimli teknik adamın, Babel'in cezasının bitmesi ve Tosic'in de sakatlığını tamamen atlatıp hazır hale gelmesiyle cumartesi günkü maçta kadroda bazı değişiklikleri gidebileceği bildirildi.

Son antrenmanın tamamına katılan ve "hazırım" mesajı veren Tosic'in formayı Vida'dan devralıp, Karabük karşısında Pepe'nin partneri olacağı belirtildi.

Bu mücadelede orta alanda çok defansif isimlerle oynamanın gerekli olmadığına kanaat getiren Güneş'in Atiba'yı dinlendirip, son zamanlarda yükselen formuyla dikkat çeken Medel'i oynatacağı, Oğuzhan'ı kenarda tutarak, Tolgay'a 11'de fırsat tanıyacağı öğrenildi.

Ön tarafta Talisca, Babel, Quaresma'dan vazgeçmeyi düşünmeyen tecrübeli çalıştırıcının son antrenmanda 4 gol atarak şov yapan Vagner Love ile Negredo arasında tercih yapmakta kararsız kaldığı kaydedildi. (Bein Sports)

Etiketler :